Zha Shej

Olyan témaköröket tartunk fontosnak összegyűjteni, amelyek aktualitást élveznek, vagy a fiatal és az idősebb korosztályt is egyaránt “együtt gondolkodásra” ösztönzik. Műsorunk célkitűzéseinek egyike, hogy egy adott témát különböző szempontok alapján tudjunk a nézők elé tárni.

Törekszünk olyan közéleti szereplőket és elismert szakembereket megszólítani, akik személyes megtapasztalásokkal színesítve pro és kontra álláspontokat képesek bemutatni.  A célközönségünket személyes történetekkel, tapasztalatokkal kívánjuk ösztönözni a tanulásra.

A személyes hangvételű műsorunkkal olyan közösségformáló hatást kívánunk elérni, amellyel minden héten átadhatunk valami értékes üzenetet.

Két fiatal roma értelmiségi anyuka, össztársadalmat érintő témákat elemez elismert szakértőkkel es közéleti személyekkel. A témák kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél nagyobb legyen a “merítési kör”. Amennyiben szükséges kategorizálni, úgy a fiatal roma és nem roma értelmiségieket, illetve a roma és nem roma családanyákat kívánjuk aktív nézőinkké tenni.

További műsoraink