Oláh Gergő,Emilio,és Oláh Ibolya is részt vesz a hamarosan induló átalakulós műsor új évadban!

2024. augusztus 29.
Oláh Gergő,Emilio,és Oláh Ibolya is részt vesz a hamarosan induló átalakulós műsor új évadban!

Hallgasd élőben!

Élő streaming

A jubileumi évad különlegessége az is, hogy a nyitó adásokban 24 énekessel találkozhatnak majd a nézők. A premier hétvégén egyből dupla élő show-val indul, szeptember 7-én és 8-án. A női előadók : a 2. szériából Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, akit a legutóbbi szezonban láthatott a közönség, az egyik legemlékezetesebb alakításával, anno Jennifer Hudsonként is színpadra lépő Király Linda, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Gubik Petra, az egyetlen női nyertes, Völgyesi Gabi a 6. évadból, Sári Évi, Cserpes Laura, Opitz Barbi és Orsovai Reni, aki jelenlegi egyik vetélytársát, Tóth Gabit is alakította a 8. szezonban.

De minden bizonnyal nagy szenzáció lesz a Puskás Peti és Dallos Bogi házaspár szereplése is. Peti mellett a férfiak közül szintén örömmel vállalta újra a szereplést: a 2. évad nyertese Pál Dénes, Vastag Tomi, Hevesi Tamás, Oláh Gergő, az ezelőtt Korda Gyurit is megformáló Emilio, Szabó Ádám, a 7. szezon győztese, Kiss Ernő Zsolt, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián, Péter Srámek, és „Trap kapitány” is. Az énekeseknek átalakulásukkal hétről-hétre a zsűrin, azaz Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson kívül a nézőket is el kell varázsolniuk, hiszen a továbbjutás, és a végső győzelem most is a közönség kezében van.

Mindezek mellett teljesen új szabályok várhatóak, a sztárok ezúttal párbaj-szituációkban is megmutathatják magukat. Oláh Gergő Karancslapujtőn született, ahonnan később átköltöztek Salgótarjánba. 2015-ben az énekes bekerült az egyik dalválasztó műsor nemzeti show elődöntőjébe A tükör előtt című dalával. Szeptemberben zenekart alapított Romasoul néven, amiben az ősi autentikus cigányzenét ötvözik a mai, modern popzene világával. 2016-ban Szikra díjjal ismerték el tevékenységét. 2016-ban a „Kicsi óriások” gyerektehetségkutató egyik csapatkapitánya, mentora volt.

A Szikra-díj Magyarország első keresztény könnyűzenei díja. A legnívósabb, keresztény szellemiségű alkotók és előadók elismerését célzó kezdeményezés az amerikai Dowe Awards mintájára, és szakmai partnerségével jött létre. A 2016-ban alapított díj célja a minőségi keresztény zenei kultúra képviselőinek elismerése, a zenészek szakmai fejlődésének elősegítése, új és pozitív üzenettel bíró alkotások inspirálása.

Fotó: Pexels.com