Nagy Melanie

A Dikh Rádióban 2022 januárjában indult rádiós műsorvezető és szerkesztő pályafutásom . Zha Shej címmel indult közös műsorunk Minzari Szandival ami a Dikh Tv képernyőjén is helyet kapott legnagyobb örömünkre. Jelenleg a műsor 3. évadát forgatjuk. Célunk a műsorral megmutatni és bebizonyítani, hogy a sztereotipizált roma közösség csak egy rétege olyan, mint ahogyan azt a többségi társadalom gondolja és egyre többen vagyunk, akik az élet több területén értek és érnek el szakmai sikereket. Továbbá olyan témaköröket női szemmel is feldolgozni, összegyűjteni, amelyek aktualitást élveznek, vagy a fiatal és az idősebb korosztályt is egyaránt “együtt gondolkodásra” ösztönzik. Nagyon kedves a szívünknek ez a műsor, rengeteg élményt és izgalmas beszélgetést tudhatunk magunk mögött . Többek között járt már nálunk  Jakupcsek Gabriella, Erős Antónia, Ábel Anita, Sváby András, Járai Máté , Tatár Csilla és még sokan mások.

2023 elején lehetőséget kaptam egy régi álmom valóra váltására. Elindulhatott saját átalakító műsorom a Dikh Tv-én Tükröm, Tükröm… címmel. A műsorom mottója “ A kevesebb, néha több” .Szépítő csapatomhoz csatlakozott Dóka Anita fodrász akivel amellett hogy tartalmas  beszélgetéseket folytattunk vendégeinkkel , igyekeztünk smink és stílus tanácsokkal ellátni őket és kedves nézőinket . Sminket , frizurát , öltözéket, kiegészítőket is kaptak ajándékba. Igazi csajos műsor amin keresztül emberi történeteket, pályafutásokat ismerhet meg a közönség.

Két csodálatos gyermekkel áldott meg az Isten, belőlük töltekezem a hétköznapokban. Hálás vagyok a lehetőségért hogy a műsorvezetésbe is beletanulhattam és kipróbálhatom magam. Szerencsésnek tartom magam hogy a munkám lelkesedéssel és szeretettel tölt el.

Ismerd meg további műsorvezetőinket