Patai Anna

Patai Annát 2010-ben zárta a szívébe az egész ország, amikor egy tehetségkutatóban vett részt. Kiesése után sorban kapta a felkéréseket, új videoklipekkel és dalokkal készült, mindeközben pedig belecsöppent a színházak világába is. Anna a műsorvezetést 2012-ben próbálhatta ki előszőr, az „Ének Iskolája” online riportereként.

A média világában nőttem fel, csodálattal hallgattam a műsorvezetőket minden koncertemen, vagy tévéfelvételen. Nagy álmom volt, hogy az éneklés mellett a műsorvezetésben is rutint szerezzek.

A DikhTv-n a  DikhTop20 című műsort vezetem. Nagyon izgalmas műsor, 20 kiváló dal sorakozik minden adásban változatosan. A zene az életem, a műsoromban pedig ezt adhatom át. Zene nélkül pedig el sem képzelhetjük az életünket, ugyan is a zene hallgatás felemel, vagy éppen átsegít élethelyzeteken. Minden vasárnap 13.55-től tudtok Velem tartani a Dikh tévén!

A Radio Dikhnél hosszabb ideje bővítem a csapatot. Minden hétköznap déltől három óráig hozom a szuper dalokat a hallgatóknak, és készülök a legfrissebb hírekkel! Ezen kívül pedig, hétfőnként 20.00-tól tarthatnak velem, és egy kedves vendègemmel a Roma Szalon című műsorban. Csodás mély interjúk készülnek énekesekkel, színészekkel, zenészekkel! Mindegyik interjú a szívem csücske, és megtisztelve érzem magam amikor olyan előadókkal is készíthetek interjút, mint például Molnár Ferenc Caramel, az Animal Cannibals, Ladinek Judit, Járai Máté, Fatima. Ezekért a pillanatokért imádok rádiózni!

Ismerd meg további műsorvezetőinket