Süss fel, nap!

Új szerepben próbálja ki magát a Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi, aki 2023-ban minden hétköznap reggel Maka Gyuszival közösen ébreszti majd a hallgatókat a Rádió Dikh-en.

Az énekesnő nagyon örül az új kihívásnak, nagy erővel készül a műsorvezetői munkára. „Soha nem voltak olyan vágyaim, mint a színészeknek a nagy szerepálmok. Nem álmodoztam róla, hogy milyen jó lenne egyszer műsorvezetőként is kipróbálni magam. Mégis, mikor felkértek a reggeli műsor vezetésére majd kiugrottam a bőrömből. Nagyon jó érzés, hogy az eddig látottak-hallottak alapján bizalmat szavaztak nekem és megmutathatom magam a mikrofon mögött, immáron műsorvezetőként is” – árulta el Völgyi Zsuzsi, aki a korán keléstől sem tart.

„A zeneiparban nem általános dolog a korán kelés és a reggeli munka. Viszont mióta anyuka vagyok ezzel is megbarátkoztam. Ha az embernek gyereke van nem lehet lustálkodni, kelni kell, oviba, iskolába vinni a gyereket, foglalkozni vele. Én azonban minden percét szeretem ennek, Glória miatt kedveltem meg a reggeleket is, így nem probléma a korai kelés és a reggeli műsorvezetés sem” – tette hozzá az énekesnő, akinek műsorvezetőtársa is nagyon várja már a közös munkát.

„Zsuzsival nem ismertük egymást korábban, de azonnal megtaláltuk a közös hangot. Olyannyira, hogy meg is beszéltük, két új közös rituálét is megpróbálunk kialakítani. Az egyik, hogy adás előtt együtt reggelizzünk bent. Ez egy kis rendszert vinne mindkettőnk életébe és az adásnak is feltöltődve futnánk neki. A másik, hogy – ha az időnk engedi és bírjuk – adás után a rádió épületében található konditeremben mindketten edzünk egy kicsit. A rohanó életvitelünkbe igazán nehéz beilleszteni a rendszeres mozgást, bízunk benne, hogy ezzel a módszerrel most sikerül” – tette hozzá Maka Gyuszi a Süss fel, nap! társműsorvezetője.

Süss fel, nap minden hétköznap 9 és 12 óra között!

További műsoraink